Tzolkin en je Maya-zonnezegel


Workshops Tzolkin en je Maya-zonnezegel, vanaf 6 februari 2021 

Deze tijd vraagt van ieder van ons om steeds meer te zijn zoals we bedoeld zijn. Om voluit te leven, vanuit ons ware zelf. Het idee dat je niet goed genoeg bent of dat je er niet mag zijn, hebben we al lang genoeg met ons meegedragen. Het verlangen naar erkenning en het gevoel er echt te mogen zijn, wordt steeds groter.

De Tzolkin met de Maya-zonnezegels en tonen kan hierin een sleutel zijn. De Maya-zonnezegels en tonen geven ons meer zicht op onze eigen grotere werkelijkheid, en laten zien hoe we verbonden zijn met anderen en de natuur.

In de workshop leer je afstemmen op de 13 Manen-kalender van de Natuurlijke Tijd en de Tzolkin, één van de vele Maya-kalenders. Aan de hand van je geboortedatum kijken we ook naar jouw Maya-zonnezegel en toon, je eigen galactische signatuur, en welke informatie daarin voor jou aanwezig is. Hierdoor leer je jezelf op een dieper niveau kennen.

Hierna volgen nog 3 workshops, waarin we jouw eigenheid via andere facetten van de Tzolkin gaan belichten. Alle workshops zijn los te volgen, op zaterdag 20 februari, 20 maart en 17 april.

De workshop(s) geef ik samen met Sandra Bolte.
We hebben allebei veel ervaring met de Tzolkin en het proces van ‘er mogen zijn’. Ieder op onze eigen manier zullen we je meenemen in de ontdekkingsreis om steeds meer te worden zoals je bedoeld bent.

Tzolkin Mayakalender

Data:
6 februari, 20 februari, 20 maart en 17 april 2021
Tijd:
van 13.00 uur tot 16.00 uur
Locatie:
Yogacentrum De Bron, De Klomp 120-101, Enschede
(op loopafstand van NS-station)
Prijs per workshop:
€ 20 inclusief een kalenderboekje

Voor meer informatie en aanmelding neem je contact op met:
Lisette tel. 06-44928016, website Lisette
Sandra tel. 06-42639632, website Sandra