Resultaten

therapiepraktijk Soul Care, therapie, hulp bij psychische problemen, regressietherapie, traumaverwerking, Lisette Siemerink


Resultaten van therapie 

Blijvende verandering

Door de procesmatige, doelgerichte aanpak ervaar je een diepgaand innerlijk transformatieproces. De veranderingen zijn blijvend omdat je in de therapie de onderliggende oorzaak aanpakt en daardoor van binnen verandert.

Resultaten eigen therapiedoel

In de therapie wordt het probleem stap voor stap aangepakt. Tijdens elk consult werk je aan een deel van het probleem op zo’n manier dat voor dat deel je gewenste verandering wordt bereikt. De klachten en problemen kunnen aanzienlijk verminderen en regelmatig zelfs geheel verdwijnen.

Meestal geeft deze begeleiding vrij snel resultaat. Het is goed mogelijk dat je al vanaf de 1e sessie veranderingen bij jezelf opmerkt.

Daar waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt of last van hebt, kun je beschouwen als de symptomen van een onderliggende probleem. In de therapie sporen we die diepere reden voor je probleem op. Door de therapie verander je van binnenuit en dat werkt dan verder door in jezelf en in allerlei aspecten van je leven. Dat geeft je ook een nieuw perspectief.

Bijkomende resultaten

Naast het persoonlijke doel, zijn er nog andere resultaten: onder andere een sterker gevoel van zelfvertrouwen, meer energie, meer innerlijke rust, steviger staan, beter kunnen omgaan met verschillende situaties, meer inzicht in jezelf en weten wat je wilt, meer plezier in het leven.

Kortom, je zit beter in je vel. Daardoor ben je je meer bewust van je talenten en van wat je met en in je leven wilt.

Lees hierover meer bij ervaringen met reacties van cliënten over de therapie en hun eigen proces.