Ervaringen

therapiepraktijk Soul Care, therapie, hulp bij psychische problemen, regressietherapie, traumaverwerking, Lisette Siemerink


Ervaringen van cliënten 

Meer balans

In korte tijd geleerd om m’n grenzen te stellen en bewaken en niet de
verantwoordelijkheid van een ander over te nemen. Zowel qua werk als privé
veel aan de therapie gehad met als resultaat meer balans.

Annette, 42 jaar


Blij dat ik weer verder kan

Lisette straalt rust uit. Ze helpt je om er doorheen te komen, en eventueel vraagt ze door en denkt ze mee.
Het is niet herhalen wat je hebt meegemaakt, maar met deze therapie kun je de toekomst in. Je hebt het een eigen plekje gegeven.

Ik ben erg blij dat ik weer positief in het leven sta en dat ik weer verder kan.
Bedankt hiervoor!!

Jacqueline, 51 jaar


Het past bij mij

Ik heb er veel aan gehad. Ik ga nu veel beter met mijn angsten om.

Ruud, 32 jaar


Leren voelen

Bij mij is het van groot belang geweest om dingen te leren voelen. En door de oefeningen of methoden die werden toegepast, is dit goed gelukt. Dat heeft me veel geholpen.

De therapie is echt op jezelf gericht. Bij de neiging om het over een ander te hebben, wordt het teruggebracht op jezelf. Dus geen randzaken, maar blijven bij de hoofdzaak.

Charlotte, 36 jaar


Snel bij de kern

We zijn snel bij de kern gekomen van mijn gevoel.
Confronterend, maar goed en nodig.

Susan, 41 jaar


Terug naar de basis

Goede therapie, die je weer terugbrengt naar de basis, jezelf.”

Rick, 30 jaar


Knelpunt opgelost

Voor een vraag rondom mijn werk had ik een sessie met Lisette waarbij het thema werd uitgewerkt aan de hand van een opstelling. Ik heb Lisette als bijzonder inspirerend en helder ervaren.

Voor mij is een belangrijk knelpunt opgelost.
Lisette, dankjewel!

Cecilia, 52 jaar


Beter zicht

Ik kon zelf aangeven welke onderdelen ik wilde oppakken. Het was prettig om een luisterend oor te hebben en inzicht te krijgen in hoe mijn gedrag is gevormd door invloeden. Door het vele doorvragen heb ik zelf ook beter zicht gekregen.

Lisette, ik heb heel veel aan je gehad en als ik weer ergens tegen aan loop, neem ik zeker contact met je op. Bedankt !!

Ilse, 39 jaar


Snel resultaat

Het was een kort durende therapie met een snel resultaat.
Lisette is fijn in de omgang, ze is geduldig en rustig.

Marlous, 28 jaar


Hoe ik in het leven wil staan

Het luisteren, onderzoeken en confronteren vond ik waardevol, naast het ondersteunen middels systeembenadering. Ik ben weer even aan het denken gezet hoe ik in het leven sta en wil staan door mijn gevoel meer te laten spreken. Dit is gelukt.

Peter, 45 jaar


Nieuw evenwicht

Lisette geeft de therapie met overtuiging: Duidelijke antwoorden op vragen en twijfels van mijn kant. Goed ingegaan op de hulpvraag. Procesmatige werkwijze.

Door de therapie heb ik een grote helende werking ervaren. Emotionele pijn wordt daadwerkelijk verwerkt i.p.v. dat ik er in verstrikt raakte. Zeer efficiënt doordat de therapie diep ingrijpt en bij mij tussen de sessies ook doorwerkte.

Ik vind het zeer bijzonder dat de pijn die ik tientallen jaren gevoeld heb, verdwenen is. Ik voel me niet zozeer euforisch maar ben echt in een nieuw evenwicht terechtgekomen. Gewoon gelukkig.

André, 43 jaar


Touch for Health

Ik vond het heel fijn en interessant wat je afgelopen dinsdag gedaan hebt bij mij. Ik wist niet dat het lichaam zo goed aan kan geven waar het uit balans is. Heel mooi dat ik Aarde (een remedie (LS) uitkoos. Dat is wel precies wat ik nodig heb. Niet dat alles ineens goed is maar het heeft me zeker ondersteund in mijn geworstel met mezelf.

Weer een klein stapje vooruit. Fijn. Zo langzaam maar zeker kom ik er wel.
In ieder geval voel ik me nu wat meer in balans. Of misschien moet ik zeggen dat ik weer wat sneller in balans kom als ik eruit raak. In ieder geval wil ik je heel hartelijk bedanken. Je hebt het op een rustige, prettige manier gedaan met een positieve energie. Heel belangrijk.

Margien, 46 jaar


Veel oude dingen los kunnen laten

Door de visualisaties en therapie heb ik veel oude dingen los kunnen laten en daardoor zijn patronen automatisch veranderd. Ik ervaar nu meer rust, ben me bewuster van mijzelf. Ik denk positiever en het werkt positief door in relatie tot anderen.

Dank voor alles wat je me hebt aangereikt/geleerd. Er is zoveel veranderd in mijn leven. Alles zit in een opwaartse stroom. Heerlijk! Dipjes zijn er nog, maar ik signaleer het eerder en kan het bijstellen.

Manon, 29 jaar


Eigen innerlijke kracht

Het goede aan de therapie vind ik dat er gebruik wordt gemaakt van de eigen innerlijke kracht. En ook dat er meer richtingen/wegen mogelijk zijn, een combinatie van methoden, afgestemd op jezelf, passend bij de persoon en vraagstelling.
Door de therapie kan ik zelf verder werken aan mijzelf, zonder afhankelijk te zijn van anderen of een specifieke therapie of methode.

Nathalie, 45 jaar


Ik weet waar ik het voor doe

Ik weet nog goed dat ik Lisette belde. Ik was net een maand bij mijn vorige werkgever vertrokken en wist het even niet meer. Ik was van de ene baan altijd in de andere gerold en heb daardoor nooit het gevoel gehad bewust een keus te hebben gemaakt. Dat bleek ook al snel bij de eerste sessies. Een stuurloos bootje op een meer, geen idee waar het heen zou gaan…. geen doel of whatsoever.

Ik heb vooral baat gehad bij het zichtbaar maken van de blinde vlekken en hoe het nou eigenlijk allemaal zo gekomen was, waarom ik zo ‘doelloos’ leefde.

Ik ben na de sessies gaan proberen uit te vinden wat ik nu eigenlijk wilde. En nu na een paar maanden heb ik de knoop doorgehakt en de beslissing genomen voor mezelf te gaan beginnen. Ik vind het allemaal nog wel ontzettend spannend en het is voor een doener als ik ook nog lastig omdat het idee nu in een concept/ondernemingsplan gemaakt moet worden. Daardoor ben ik noodgedwongen veel meer doelgericht bezig en leer ik eindelijk mijn nieuwe zaak/leven te plannen. Ik houd niet van plannen maar ben wel blij met het doel dat ik nu voor ogen heb gekregen. En ik weet waar ik het voor doe, voor mij en mijn gezin en daar draait het toch allemaal om?

Lisette, bedankt voor de handreiking.

Henny, 44 jaar


Ik ben nu meer in contact met wie ik ben

Ik ben heel blij met de sessies die ik bij Lisette Siemerink heb gedaan. Ze is helder en liefdevol in haar aanpak, en ze weet waar ze mee bezig is.
Mijn wens was om steviger in mijn schoenen te komen staan, om “overeind” te blijven in contacten. Te weten wat ik zelf wil en voel in relatie met anderen.

Daarvoor zijn we begonnen met een sessie over mijn Huis. Lisette bracht me in een geleide visualisatie naar mijn innerlijk huis. Zoals ik het vertaal is dat de verbeelding van mijn basis, mijn fundamenten in het leven. Na een sessie van twee uur had ik mijn huis zodanig verbouwd dat ik me er prettig en tevreden voelde. Ik was er thuis.
In de weken erna merkte ik dat ik me, letterlijk, steviger begon te voelen. Ik voel me op mijn gemak in mezelf. En een heel duidelijke verandering merkte ik toen ik alleen een wandeling maakte in de natuur. Ik kwam onderweg iemand tegen en werd niet zoals voorheen, maar ik voelde me sterk en vol vertrouwen.

In de volgende sessie maakte ik contact met mijn innerlijk kind. In het voorgesprek vonden we de ingang heel gemakkelijk. Lisette is flexibel en gaat in op datgene wat er achter de woorden speelt. Daardoor kwamen we heel snel bij de kern van mijn verhaal. De uitwerking was ook deze keer heel duidelijk. Naderhand kwam er nog een behoorlijke lading vrij. Met de tip die ze me gaf kon ik die lading veilig een uitlaadklep geven.
Nu voel ik veel levenslust en plezier. En ik kan nu veel duidelijker herkennen wanneer het mijn “kind” is, dat troost of hulp nodig heeft, als ik emoties voel.

Lisette geeft in haar sessies alle liefdevolle aandacht die nodig is. Ze neemt op een prettige manier de leiding. Ze vroeg wat ik nodig had en ik kon alles aangeven wat ik nodig had, zodat ik me veilig voelde en me aan het proces kon overgeven. Een heel actief en intensief proces trouwens! Ik heb zelf het werk gedaan.

Zeer bevredigend, om zo meer in contact te zijn met wie ik ben.
Een bevrijdende werking!

Nanouk, 40 jaar


Een ander mens

Ik voel mij na twee consulten al een ander mens.

René, 50 jaar


Mijn proces om weer dichter bij mezelf te komen

Ik zat al een tijd lang niet lekker in mijn vel, had geen grip op mijn reacties naar derden toe. Voelde me moe en lusteloos en kende mezelf niet meer. Ik ben op aanraden van een bekende bij Lisette Siemerink terecht gekomen.
Lisette heeft door middel van gesprekken, oefeningen en het mij laten herbeleven van ervaringen uit mijn jeugd, mij weer doen inzien waar en hoe ik in het leven wil staan. Zonder nu al te diep op mijn proces in te gaan wil ik toch een aantal dingen met je delen. 

Ik merkte dat ik op verschillende momenten in mijn leven voor zaken kwam te staan waar ik geen raad mee wist. Het is dan, lijkt het, heel gemakkelijk om deze zaken maar voor je uit te schuiven. Maar op een gegeven moment werd ik er weer mee geconfronteerd.

Eigenlijk komt het elke keer weer op je pad totdat je er wat mee gaat doen. Het voor je uit schuiven van deze zaken kost enorm veel energie. Beter is het om de confrontatie aan te gaan en dan kun je loslaten, dat voelt heerlijk en als een bevrijding.

Veel zaken hebben direct te maken met je verleden, een verleden wat voor velen vaak niet die jeugd is geweest, die je voor jezelf of je kinderen bedacht hebt. Ik ben samen met Lisette, weer op zoek gegaan naar mijn jeugd. Mijn problemen in het heden kwamen voort uit mijn, onbewust, onverwerkte gebeurtenissen uit mijn verleden. Zaken die je nu weer voorgespiegeld krijgt in situaties die met jouw verleden te maken hebben. Alleen ben je, je daar vaak niet bewust van, maar reageer je op een manier die je van jezelf niet kent.

Door deze processen weer her te beleven kan je ze een plek geven en loslaten. Dit proces kost ook energie, je gaat tenslotte aan het werk met jezelf, maar je krijgt er in tegenstelling tot wat ik eerder beschreef, zoveel energie weer voor terug. Je gaat weer lekker in je vel door het leven.

Ik ben heel blij dat ik Lisette heb mogen leren kennen. Ze gaat op een hele fijne manier samen met je op zoek naar een methode die voor jou het beste resultaat geeft.
Ik heb dit stukje geschreven als mijn dank aan haar, maar ook om je over de streep te trekken om dit proces ook aan te gaan met jezelf. Je bent het waard.

Marie-José, 40 jaar