Lisette Siemerink

Lisette Siemerink, over mijzelf

In 1993 ben ik mijn eigen therapiepraktijk gestart. Sindsdien heb ik als psychosociaal therapeut cliënten in mooie processen mogen begeleiden. Als therapeut ben ik gespecialiseerd in zelfbeeld problematiek en traumaverwerking zijn. Per 1 januari 2022 gaat mijn praktijk Soul Care verder als praktijk voor coaching en training.


Mijn werkwijze is met de tijd en mijn eigen ontwikkeling mee veranderd. Vooral toen ik merkte dat problemen en patronen vanuit het verleden vaak in het hier en nu kunnen worden opgelost. En daarna ook toen ik mij duidelijk werd hoe belangrijk het is om te leven vanuit je Ware Zelf.

In mijn begeleiding heb ik daarom naast aandacht voor lichaam en geest, ook aandacht voor de ziel en het liefdevolle hart. Dat is de weg naar meer heelheid, zelfvertrouwen, liefde en betekenisvol leven vanuit je Ware Zelf. Zo ga je steeds meer jezelf ervaren zoals je werkelijk bent, je plek innemen en met hart en ziel je levensbestemming leven.Ik blijf mezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen via diverse trainingen, bijscholing en zelfstudie. Gevolgde opleidingen en trainingen zijn onder andere:

– opleiding Regressietherapie
– opleiding Psychosociale basiskennis
– training Opstellingen in individuele sessies
– jaartraining Werken met kinderen in systemisch perspectief
– cursus Therapeutisch werken met tekeningen
– jaartrainingen Leven in eenheidsbewustzijn en zielsverbinding
– cursus Stress release
– cursus Autisme & communicatie
– diverse workshops, zoals: voice dialogue, lichaamswerk, beeldend creatieve therapie, Kind en ouders in balans.

Daarnaast ontwikkel ik met veel plezier eigen methodes, zoals het in balans brengen van verantwoordelijkheden, leven in verbinding met je ziel, en grenzen stellen. Voor therapeuten en andere belangstellenden verzorg ik hierover studiedagen.