Lisette Siemerink

Naar meer heelheid, zelfvertrouwen en liefde

Elk verlangen, wens of wil die we hebben, zijn richtingwijzers naar veranderingen die bijdragen aan onze ontwikkeling en opbloeiing. Mijn hart ligt bij het begeleiden bij die verandering zodat wie daarvoor kiest, een volgende stap kan zetten.

” Het gaat om heel worden van binnenuit:
het loslaten van oude emoties, overtuigingen en patronen,
het activeren en versterken van je kwaliteiten & mogelijkheden,
en het openen van je liefdevolle hart.

Zo ga je steeds meer jezelf ervaren zoals je werkelijk bent, je plek innemen en met hart en ziel je levensbestemming leven.

Na mijn HEAO-studie heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Na een periode van omscholing ben ik in 1993 mijn eigen therapiepraktijk gestart, die nu al vele jaren Soul Care heet. Sindsdien ben ik me blijven ontwikkelen via diverse trainingen en bijscholing, zelfstudie en door wie en wat op mijn pad komt. Ik combineer mijn praktijk met een leuke parttime baan bij een ggz-instelling in de regio.

Mijn werkwijze is met de tijd en mijn eigen ontwikkeling mee veranderd. In mijn begeleiding heb ik steeds aandacht voor lichaam, geest en ziel, en het liefdevolle hart. Dat is de weg naar meer heelheid, zelfvertrouwen, liefde en leven vanuit je Ware Zelf.